Hotel Sandy Beach (First Minute 2024)

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Ubytování Hotel Sandy Beach (First Minute 2024)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 23 700 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Pozdní snídaně, lehké odpolední občerstvení, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 – 24.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, Wi-Fi v lobby zdarma, internetový koutek (za poplatek), hlavní restaurace, několik barů, plážový bar, venkovní bazén, dětský bazén a společenská místnost s TV. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny koupelnou (sprcha nebo vana, WC, vysoušeč vlasů), klimatizací, TV-SAT, trezorem (za poplatek), mini ledničkou, telefonem a balkonem nebo terasou. Možnost ubytování v rodinných pokojích až pro 5 osob za příplatek (cena na vyžádání).Sport a zábavaSauna, turecké lázně, fitness, stolní tenis, plážový volejbal, minifotbal, minibasketbal, příležitostné animační a večerní programy (vše zdarma). Masáže, procedury v tureckých lázních, biliár, vodní sporty na pláži (vše za poplatek). Pro děti je zde k dispozici miniklub a dětské hřiště.

Popis lokality ubytování

PolohaHotelový komplex několika budov je situovaný v zahradě a nachází se v bezprostřední blízkosti písčité pláže s pozvolným vstupem do moře. Centrum historického městečka Side je vzdáleno cca 3 km a je dostupné dolmušem nebo pěknou procházkou po promenádě táhnoucí se podél pláže. Nejbližší nákupní možnosti najdete již ve vzdálenosti cca 200 m od hotelu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.