Hotel Side Star Elegance

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Turecká riviéra - Side
Ubytování Hotel Side Star Elegance
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 15 419 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1ultra all inclusiveVýhody nabídky 2v oblíbeném letovisku Side s historickým centremVýhody nabídky 3v těsné blízkosti plážeVýhody nabídky 4možnost swim-up pokojůStřediskoSidePolohaHotel se nachází přibližně 1,5 km od antického města Side, kde se kromě historických památek nachází spousta barů, restaurací a obchůdků. Centrum Manavgatu je vzdálené cca 5,5 km, centrum Antalye leží cca 70 km daleko od hotelu a letiště v Antályi je vzdálené 60 km.PlážPísčitá pláž s pozvolným vstupem do vody cca 200 m od hotelu. Na pláži hotelový klub s barem. V hotelovém plážovém klubu lehátka a slunečníky zdarma.VybaveníTento 6-podlažní hotel, naposledy zrenovovaný v roce 2015, má 499 pokojů, které se nacházejí v hlavní budově a ve 2 vedlejších budovách. V hotelu se nachází lobby s barem, 7 výtahů, klimatizace, kadeřnictví, malý obchod, další obchody, diskotéka a parkoviště (zdarma). O blaho hostů se starají 4 restaurace a 7 barů. Wi-Fi je hotelovým hostům k dispozici zdarma. Úklid pokojů a pokojový servis jsou zdarma. Služba praní prádla, služba žehlení prádla a zdravotní služba jsou za poplatek.
K venkovnímu vybavení hotelu patří bazén a dětský bazének a také skluzavka. Zde jsou k dispozici slunečníky a lehátka (zdarma). Osvěžující nápoje je možno dostat přímo v baru u bazénu.

 UbytováníPokoj standard -  klimatizace, TV, telefon, minibar, set na přípravu kávy / čaje, trezor; vlastní příslušenství (WC, sprchový kout nebo vana, vysoušeč vlasů), balkon. Varianta economy bez balkonu. Za příplatek varianta swim-up s terasou a přímým vstupem do sdíleného bazénu nebo terasou a vířivkou.StravaUltra all inclusive - snídaně, obědy, večeře, občerstvení v průběhu dne, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby v časech a místech určených hotelem. Přesný rozpis obdrží klienti při check-inu v hotelu.Sport a zábavaSportovní a volnočasová nabídka: plážový volejbal, fitness, kulečník (za poplatek), aerobik, basketbal, tenis (zdarma), stolní tenis (zdarma) a šipky (zdarma). Nabídka wellness: lázeňská oblast a masáže za poplatek. Sauna a hamam případně za poplatek. Zábava pro dospělé: večerní show a živá hudba. O zábavu malých hostů se postará dětské hřiště. Hlídání dětí: miniklub pro děti od 4 - 11 let a babysitting (za poplatek). Herna.Cena zahrnuje* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* transfery v destinaci* počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.InformaceVyužití některých zařízení a aktivit může být zpoplatněno navíc.Některé služby jsou závislé na ročním období a na místních klimatických podmínkách.Na místě může být splatná místní pobytová taxa. Hradí se na hotelu při příjezdu a její výše se může měnit dle aktuálních nařízení místních autorit.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.