Queen´s Park Goynuk

**** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Kemer
Název ubytování Queen´s Park Goynuk
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 21 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře - vše formou bufetu. Pozdní snídaně, občerstvení během dne a noci. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 3 a’la carte restaurace, několik barů, venkovní bazény, vnitřní bazén, dětský bazén, aquapark, spa centrum, sauna, turecké lázně, fitness centrum, diskotéka, konferenční místnost, dětšké hřiště, dětský klub.UbytováníStandardní pokoje typu club v menších vedlejších budovách s možností přistýlky mají vlastní koupelnu s WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci, TV-SAT, Wi-Fi, minibar, trezor a balkon nebo terasu. Možnost ubytování v hlavní budově za příplatek (cena na vyžádání).Sport a zábavaDenní a večerní animační programy. pronájem motorových vozidel a lodí, vodní sporty na pláži, masáže, služby kadeřníka, salón krásy, osvětlení tenisového kurtu, tenisová výbava (vše za poplatek)

Popis lokality ubytování

PolohaHotelový komplex řetězce Queen´s Park se nachází v letovisku Goynuk. Skládá se z hlavního komplexu a dále z několika nízkopodlažních budov umístěných přes ulici za hlavním komplexem (klubové pokoje). Písčito-oblázková pláž je vzdálena od hotelu pouze cca 50 m (lehátka, slunečníky a osušky zdarma). Nákupní a zábavní možnosti mají hosté přímo v hotel nebo v nedalekém centru letoviska Goynuk. Do centra města Kemer je to cca 6 km lze využít místní taxi nebo dolmuše.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.