Queens Park Le Jardin

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Kemer
Název ubytování Queens Park Le Jardin
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 24 220 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Pozdní snídaně i občerstvení během dne lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Nealkoholické nápoje 24 hodin denně, místní a vybrané importované alkoholické nápoje od 08.00 do 02.00 zdarma, od 02.00 do 08.00 za poplatek, avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů. Pokojový servis za poplatek. Možnost večeře v à la carte restauraci za poplatek (nutno rezervovat předem).

Popis ubytování

VybaveníRecepce, hlavní restaurace, 3 restaurace à la carte (středomořská, turecká, italská), několik barů, plážový bar, disko, venkovní bazén, bazén se skluzavkami, dětský bazén, vnitřní bazén, wellness centrum, obchody, půjčovna aut a kol, amfiteátr a konferenční místnosti. Lehátka, podložky na lehátka, slunečníky a zapůjčení plážových osušek u bazénu i na pláži zdarma.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky disponují koupelnou s WC (vana nebo sprcha, vysoušeč vlasů), centrální klimatizací, TV-SAT, trezorem, minibarem (denně doplňován nealkoholickými nápoji), telefonem a balkonem nebo terasou. Možnost ubytování v rodinných pokojích za příplatek (cena na vyžádání).Sport a zábavaAerobik, stolní tenis, plážový volejbal, tenis, šipky, lukostřelba, vodní aerobik, taneční kurzy, fitness, sauna, turecké lázně, animační programy (vše zdarma). Osvětlení tenisového kurtu, tenisové náčiní, vodní sporty, škola potápění, procedury ve wellness centru, masáže, peeling, kadeřník, biliár, internet (vše za poplatek). Pro děti je zde k dispozici miniklub a dětské hřiště.

Popis lokality ubytování

PolohaHotelový resort leží v centru letoviska Kiris, které je součástí unikátního Národního parku. Oblázkovo-písčitá pláž je situována přímo u hotelu. V blízkosti hotelu (cca 1,5 km) se nacházejí nádherné menší pláže a členité pobřeží se zajímavými skalními útvary a jeskyněmi. Vzdálenost od centra Kemeru je cca 8 km (možnost využít místní minibusy – dolmuše).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.