Royal Adam & Eve

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Belek
Název ubytování Royal Adam & Eve
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 28 260 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Občerstvení během celého dne (24 hodin denně) lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Místní a vybrané importované alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodin denně, avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů. Za poplatek možnost večeře v à la carte restauraci (nutno objednat předem).

Popis ubytování

VybaveníHotel disponuje vstupní halou s recepcí, restaurací, několika restauracemi à la carte, několika bary, cukrárnou, 2 venkovními bazény s terasou na slunění (lehátka, podložky, slunečníky a osušky u bazénu zdarma), vnitřním bazénem, SPA & wellness centrem a diskotékou.UbytováníPokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, klimatizací, trezorem, Wi-Fi, TV-SAT, minibarem (denně doplňován nealkoholickými nápoji a pivem) a balkónem nebo terasou. Za příplatek možnost ubytování v pokojích s výhledem na moře nebo luxusních suitách (cena na vyžádání).Sport a zábavaSauna, fitness, turecké lázně, stolní tenis, denní animační programy, večerní zábavní programy a party, hudební a taneční show, tenis, aerobik (vše zdarma). Biliár, bowling, procedury ve SPA a wellness centru, masáže (vše za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaLuxusní resort se řadí do prestižního hotelového řetězce Stone Group Hotels. Koncepce hotelu klade důraz především na pohodlí hosta a špičkové služby. Hotel má vynikající polohu v bezprostřední blízkosti písečné pláže (místy se mohou vyskytovat oblázky). Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. V blízkosti jsou vynikající golfové areály. V tomto hotelu mohou být ubytovány osoby starší 16 let. Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno cca 35 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.