Royal Taj Mahal (First Minute 2024)

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Název ubytování Royal Taj Mahal (First Minute 2024)
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 31 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Občerstvení během celého dne (24 hodin denně) lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Místní a vybrané importované alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodin denně, avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů. Za poplatek – večeře v à la carte restauraci (nutno objednat předem), importované šampaňské, šťávy z čerstvého ovoce, luxusní importovaný alkohol a pokojový servis.

Popis ubytování

VybaveníRecepce, lobby s Wi-Fi připojením, hlavní restaurace, další 2 restaurace, 3 restaurace à la carte (italská, indická, rybí), několik barů, plážový bar, cukrárna, noční klub, internet café (za poplatek), 2 venkovní bazény, bazény s tobogány a skluzavkami, dětský bazén, vnitřní bazén, wellness centrum, kadeřník, obchody a půjčovna aut. Lehátka, slunečníky a zapůjčení osušek u bazénů i na pláži zdarma.UbytováníStandardní komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek disponují koupelnou s vanou, WC a vysoušečem vlasů, centrální klimatizací, TV-SAT, telefonem, trezorem, minibarem (denně doplňován) a balkonem. Za příplatek možnost ubytování v Junior Suite nebo rodinných pokojích typu Duplex, Connection Door, Taj Mahal (cena na vyžádání).Sport a zábavaDenní a večerní animační programy, příležitostná živá hudba, večerní show, tenis, plážový volejbal, aerobik, šipky, stolní tenis, vodní gymnastika, fitness, turecké lázně, sauna (vše zdarma). Vodní sporty, osvětlení tenisového kurtu, tenisové kurzy, biliár, bowling, masáže, peeling v tureckých lázních, procedury ve wellness centru, PC hry (vše za poplatek). Pro děti je zde k dispozici miniklub, minidisko, mini lunapark, dětské hřiště a animační programy.

Popis lokality ubytování

PolohaNový hotel v orientálním stylu byl otevřen v červnu roku 2015 a zařadil se k dalším členům prestižního hotelového řetězce Stone Group Hotels. Nabídne klientům především služby na špičkové úrovni a rozsáhlé zábavní zázemí pro osoby všech věkových kategorií. Široká pláž se zlatavým pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází v bezprostřední blízkosti komplexu. Podél pláže vede několikakilometrová promenáda v podobě parku. Možnosti nakupování lze využít v blízkosti hotelu v obchodní zóně, případně v cca 7 km vzdáleném městečku Side. Hotel Royal Taj Mahal sousedí s hotelem Royal Dragon, který patří pod stejnou hotelovou síť. Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno cca 55 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.