Seaden Sea World Resort (First Minute 2024)

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Název ubytování Seaden Sea World Resort (First Minute 2024)
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 26 400 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně (7.00 - 10.00), pozdní snídaně (10.00 - 10.30), obědy (12.30 - 14.00) a večeře (19.00 - 21.30) - vše formou bohatého bufetu. Během dne lehké občerstvení (snack, zákusky, káva, čaj, zmrzlina), neomezené množství rozlévaných alkoholických nápojů (pivo, víno, vodka, rum, likéry, whisky, míchané nápoje aj.) a nealkoholických nápojů v barech a restauracích dle otevírací doby od 10.00 do 24.00 hod. a Mini Nıght Buffet v restauraci Mira v době od 00.00 do 7.00 hod. Importované nápoje, speciální vína, šampaňské a džusy z čerstvého ovoce jsou za poplatek. U večeře je vyžadováno formální oblečení. Možnost 1 x za pobyt večeře v à la carte restauraci (nutná rezervace předem).

Popis ubytování

VybaveníLuxusní hotelový komplex disponuje 540 pokoji, vstupní halou s recepcí, směnárnou, lobby, výtahy, konferenční místností, internetovou kavárnou (za poplatek), hlavní restaurací s venkovní terasou, 3 à la carte restauracemi, několika bary, beach barem, Wi-Fi v lobby (zdarma), 2 venkovními bazény, dětským bazénem, bazénem se skluzavkami, terasou na opalování (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), diskotékou, obchodní arkádou, dětským hřištěm, sportovištěm, fitness centrem, Spa a wellness centrem.UbytováníModerní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou orientované bočně k moři. Vybaveny jsou vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, telefonem, klimatizací, TV-SAT, minibarem (1 x týdně doplňován nealkoholickými nápoji), rychlovarnou konvicí k přípravě kávy/čaje, trezorem (za poplatek), Wi-Fi (zdarma) a balkonem nebo terasou. Za příplatek možnost ubytování v pokojích typu Sea view, Comfort sea view a Family room (cena na vyžádání).Sport a zábavaAnimační programy, večerní programy, tenisové kurty (osvětlení a výbava za poplatek), stolní tenis, šipky, plážový volejbal, vodní pólo, fitness, sauna (vše zdarma). Biliár, bowling, vodní sporty na pláži (vše za poplatek), Spa a wellness centrum (vstup zdarma), masáže, procedury a peeling (za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaLuxusní rozsáhlý hotelový komplex je obklopen krásnou zahradou. Leží u písčito-oblázkové pláže (lehátka a slunečníky zdarma) v oblasti Side - Kizilagac. Do centra města Manavgatu je to cca 10 km a centrum antického města Side je vzdáleno cca 15 km. Obě tato města jsou snadno dostupná místní hromadnou dopravou, případně lze využít místní taxi. Nákupní možnosti jsou přímo v hotelu nebo v centrech Manavgatu a v Side.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.