Seaden Quality Resort & Spa

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Turecká riviéra, Side
Název ubytování Seaden Quality Resort & Spa
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 19 449 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníNový luxusní hotel řetězce Seaden se nachází v Side, jen asi 3 km od centra s mnoha restauracemi, bary a obchody. Do starobylého města se dostanete přímo z hotelu promenádou podél pláže. Do Manavgatu cca. Na letiště v Antalyi je to cca 64 km.

.PlážHotel se nachází přímo u široké písečno-oblázkové soukromé pláže. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou k dispozici zdarma.

.K dispozici pro hosty24hodinová recepce, lobby, 6 výtahů, hlavní restaurace, 3 restaurace a'la carte (turecká, italská a mezinárodní kuchyně - nutná rezervace, jednou za pobyt zdarma), 3 bary: lobby, plážový a snack bar, cukrárna, bazén, krytý bazén, 2 dětská brouzdaliště (venkovní a vnitřní). Lehátka, slunečníky a osušky k dispozici zdarma. Za poplatek: kadeřnictví, prádelna, obchody, minimarket, klenotník, fotograf, lékařská pomoc, půjčovna aut.InternetV celém hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

.CateringUltra All Inclusive: snídaně (07:00-10:30), zmrzlina, sladké občerstvení, káva (10:00-18:00), oběd (12:30-14:30), občerstvení (12:30-15:00), čaj a káva (16:00-17:00), večeře (18:30-21:00), večerní občerstvení a'la carte (00:00-01:00). Místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané dovážené lihoviny k dispozici 24 h ve vybraných barech. Za příplatek: další dovážené nápoje.Sportovní a animační programHotel nabízí každodenní soft animace: aerobik, aqua aerobik, gymnastiku a večerní show, hry, živou hudbu, turecké večery a diskotéku (00:00-02:00). Dále: stolní tenis, boccia, šipky, fitness centrum, suchá a parní sauna, turecké lázně. Za příplatek: masáže a procedury v lázeňském centru, herna. Pro děti: miniklub (6 dní v týdnu v určených časech), dětské hřiště, animace a minidiskotéka.

.Webové stránkywww.seadenhotels.comMístní kategorie*****Podle našeho názoruHotel s prostornými pokoji různých standardů, který se nachází na atraktivním místě v turistické čtvrti Side, je vynikající volbou pro ty, kteří ocení luxus a pohodlí. Hotel doporučujeme především párům a rodinám se staršími dětmi, i když ani pro ty nejmenší zde není nouze o atrakce. Dalšími přednostmi tohoto hotelu jsou četné bary a restaurace a starobylé památky v pěší vzdálenosti.UmiestnenieNový luxusní hotel sítě Seaden se nachází v Side, asi 3 km od centra s množstvím restaurací, barů a obchodů. To starobylého města sa dostanete priamo z hotela cez promenádu pozdåž pláže. To Manavgat cca. 7 km, to letisko v Antalyi cca 64 km..Webová lokalitawww.seadenhotels.comŠportový a animačný programHotel nabízí každodenné mäkké animácie: aerobik, vodný aerobik, gymnastiku a večerné predstavenia, hry, živú hudbu, turecké večery a diskotéku (00:00-02:00). Dále: stolní tenis, boccia, šípky, fitnescentrum, suchá a parná sauna, turecký kúpeľ. Za príplatok: masáže a procedury v kúpeľnom centre, herňa. Pre deti: miniklub (6 dní v týdni v určených hodinách), detské ihrisko, animácie a minidiskotéka..StravovanieUltra All Inclusive: raňajky (07:00-10:30), zmrzlina, sladké občerstvenie, káva (10:00-18:00), oběd (12:30-14:30), občerstvenie (12:30-15:00), čaj a káva (16:00-17:00), večera (18:30-21:00), večerné občerstvenie a'la carte (00:00-01:00). Miestne nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané importované liehoviny k dispozici 24 h vo vybraných baroch. Za príplatok: ostatné importované nápoje..Miestna kategória*****K dispozícii pre hostí24-hodinová recepce, vstupní hala, 6 výtahů, hlavní restaurace, 3 restaurace a'la carte (turecká, italská a mezinárodní kuchyně - rezervace nutná, 1x za pobyt zdarma), 3 bary: lobby, plážový a snack bar, cukrárna, bazén, vnitřní bazén, 2 dětské bazény (vnější a vnitřní). Ležadla, slunečníky a osušky k dispozici zdarma. Za poplatok: kaderníctvo, práčovňa, obchody, minimarket, zlatníctvo, fotograf, lekárska pomoc, požičovňa áut..Podľa nášho názoruHotel s atraktívnou polohou v turistické čtvrti Side a kněžskými pokoji různého štandardu je vynikajúcou volbou pro ty, kteří ocení luxus a pohodlí. Hotel odporúčame najmä pre páry a rodiny so staršími deťmi, hoci ani pre tých najmenších tu nie je núdza o atrakcie. Ceník barů a restaurací, stejně jako staromódní suvenýry v plné atmosféře jsou dalšími predispozicemi tohoto hotelu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.