Seaden Quality Resort & Spa

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Název ubytování Seaden Quality Resort & Spa
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 37 410 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře - vše formou bufetu. Občerstvení během dne (24 hodin denně).Kávu, zákusky a denní občerstvení, zmrzlinu. Půlnoční občerstvení, noční snack. Neomezené množství alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníProstorná vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 3 restaurace a la carte (italská, mezinárodní, turecká - po předchozí rezervaci 1 x za pobyt zdarma), několik barů (lobby bar, bar u bazénu, plážový bar, snack bar, night club bar), Wi-Fi (zdarma), bazén (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), dětský bazén, terasa na slunění, vnitřní bazén, SPA centrum, fitness centrum.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky mají vlastní koupelnu s WC, župan, vysoušeč vlasů, klimatizaci, TV-SAT, varnou konvici na přípravu kávy a čaje, minibar, trezor a balkon směrovaný na bazén a bočně k moři. Za příplatek možnost ubytování v pokojích s přímým výhledem na moře, případně v pokojích Deluxe nebo Family Deluxe.Sport a zábavaDenní a večerní animační programy pro děti a dospělé, turecký večer. Plážový volejbal, vodní aerobik, vodní pólo, šipky, stolní tenis, boccia, gymnastika, fitness (vše zdarma). Mini club pro děti a mini disco, dětské hřiště. Vodní sporty na pláži a SPA (za poplatek). Možnosti fakultativních výletů.

Popis lokality ubytování

PolohaNově postavený hotelový komplex známého řetězce Seaden leží přímo u široké písčité pláže (lehátka, slunečníky a osušky zdarma). Od pláže je oddělen pouze pobřežní promenádou, po které se dostanete procházkou do města Side. Do centra Side je to cca 3 km a do města Manavgat cca 7 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.