Seamelia Beach Resort Hotel & Spa

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Ubytování Seamelia Beach Resort Hotel & Spa
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 25 420 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Pozdní snídaně, občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 – 24.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Možnost večeře jedenkrát za pobyt v ŕ la carte restauraci (nutno objednat předem). Importované nápoje, šťávy z čerstvého ovoce, veškeré nápoje v disko baru a pokojový servis 24 hodin denně za poplatek.

Popis ubytování

VybaveníRecepce, hlavní restaurace, 3 restaurace ŕ la carte (turecká, italská, čínská), několik barů, cukrárna, plážový bar, disko, venkovní bazén, bazén se skluzavkami, vnitřní bazén, venkovní i vnitřní dětský bazén, Wellness & SPA centrum, konferenční místnosti, amfiteátr, půjčovna aut, minimarket a hotelový lékař. Lehátka, slunečníky, podložky na lehátka a zapůjčení plážových osušek u bazénu i na pláži zdarma.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (druhá přistýlka na vyžádání formou patrové postele) jsou vybaveny koupelnou (sprcha nebo vana), WC, vysoušečem vlasů, centrální klimatizací, TV-SAT s hudebním kanálem, trezorem (za poplatek), minibarem, telefonem a balkonem. Za příplatek možnost pokojů s bočním výhledem na moře, přímým výhledem na moře anebo rodinné pokoje (dvě ložnice).Sport a zábavaPlážový volejbal, stolní tenis, aerobik, šipky, boccia, animační programy, večerní show, turecké lázně, sauna, fitness (vše zdarma). Bowling, biliár, play station, elektronické šipky, internet, vodní sporty na pláži, masáže, kosmetika, peeling, kadeřník (vše za poplatek). Pro děti je zde k dispozici miniklub a dětské animační programy v cizím jazyce.

Popis lokality ubytování

PolohaModerní, komfortní hotel s kvalitními službami se nachází v bezprostřední blízkosti široké písčité pláže s pozvolným vstupem do moře. Podél pláže vede několikakilometrová promenáda v podobě parku. Vzdálenost do antického městečka Side je cca 7 km. Nákupní možnosti v blízkosti hotelu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.