Siam Elegance Hotel & Spa (First Minute 2024)

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Belek
Ubytování Siam Elegance Hotel & Spa (First Minute 2024)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 23 730 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Pozdní snídaně, občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodin, avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů a restaurací. Možnost večeře jedenkrát za pobyt v à la carte restauraci (nutno objednat předem). Za poplatek – veškeré importované nápoje, šampaňské, šťávy z čerstvého ovoce, luxusní importovaný alkohol, pokojový servis, popcorn a cukrová vata.

Popis ubytování

VybaveníRecepce, hlavní restaurace, snack restaurant, 3 restaurace à la carte (italská, thajská, rybí), několik barů, disko, sushi bar (za poplatek), venkovní bazén, relaxační bazén, bazén se skluzavkami, dětský bazén, vnitřní bazén, SPA centrum, obchody, konferenční místnost, kadeřník a lékař. Lehátka, slunečníky, podložky na lehátka a zapůjčení osušek u bazénů i na pláži zdarma.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností přistýlky disponují koupelnou (sprcha nebo vana, WC, vysoušeč vlasů), klimatizací, LCD TV-SAT s hudebním kanálem, Wi-Fi, telefonem, trezorem, mini ledničkou (denně doplňována nealkoholickými nápoji) a balkonem nebo terasou. Za příplatek možnost ubytování v pokojích směrem nebo bočně k moři, v rodinných pokojích až pro 5 osob (typ mezonet nebo propojené pokoje) nebo v pokojích typu Junior Suite, Family Suite a King Suite (cena na vyžádání). Od sezony 2022 jsou pokoje nově zrekonstruovány.Sport a zábavaPříležitostné animační programy, tenisový kurt, basketbal, plážový volejbal, vodní pólo, aerobik, aqua aerobik, šipky, minigolf, stolní tenis, fitness, turecké lázně, parní lázeň, sauna, příležitostná živá hudba (vše zdarma). Masáže, jacuzzi, procedury ve SPA centru, osvětlení tenisového kurtu, tenisové náčiní a vodní sporty (za poplatek). Pro děti je zde k dispozici miniklub, minidisko, mini lunapark (za poplatek) a dětské hřiště.

Popis lokality ubytování

PolohaJedná se o elegantní hotel v asijském stylu s dobrými službami. Soukromá písčito-oblázková pláž se nachází přímo u hotelu. Centrum Beleku je vzdáleno cca 8 km (možnost využít místní autobusy – dolmuše nebo taxi). Nejbližší nákupní možnosti naleznete ve vzdálenosti cca 300 m. Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno cca 35 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.