Side Premium Hotel

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Ubytování Side Premium Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 24 340 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře, půlnoční snacky, zákusky, zmrzlinu, dětský fast food - vše formou bufetu. Nealkoholické a místní alkoholické nápoje dle otevírací doby jednotlivých barů a restaurací v době od 10.00 do 03.00 hod. Snack bar na pláži otevřen od 10.00 do 17.00 hod.

Popis ubytování

VybaveníHotel se 490 pokoji nabízí klientům recepci se směnárnou, lobby s možností připojení Wi-Fi (zdarma), hlavní restauraci, restaurace à la carte, bary v hotelu, u bazénů a na pláži, TV místnost, kavárnu, dětskou hernu, 2 venkovní bazény s velkou terasou na slunění (lehátka, slunečníky a osušky u bazénů a na pláži zdarma), dětský bazén, 4 skluzavky, krytý bazén, sauny, wellness centrum, fitness centrum, amfiteátr, supermarket, butik, kadeřnictví, konferenční sál, disko a night club. Hotel je vhodný pro všechny věkové kategorie.UbytováníPříjemně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, vysoušečem vlasů, centrální klimatizací, minibarem (doplňovaný nealkoholickými nápoji zdarma), rychlovarnou konvicí k přípravě kávy / čaje, TV-SAT, Wi-Fi (zdarma), telefonem, trezorem a balkonem. Rodinné pokoje na vyžádání.Sport a zábavaFitness centrum, aerobic, vodní pólo, stolní tenis, šipky, animační programy, zábavné večerní programy v amfiteátru, miniklub pro děti od 4 do 13 let, plážový volejbal (vše zdarma). Kosmetické procedury, masáže (thajská, čokoládová, aromatická olejová, hammamová), výlety, široká nabídka vodních sportů na pláži (vše za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaLuxusní hotel Side Premium leží na malé vyvýšenině nad mořem v oblasti Side - Evrenseki. Široká písečná pláž s lehátky, slunečníky a s plážovým hotelovým snack barem je vzdálena od jižního vchodu hotelu cca 200 metrů. Podél pláže vede dlouhá promenáda v podobě parku. Nedaleko hotelu je obchodní zóna. Antické město Side je vzdáleno cca 8 km (možnost využít místní dolmuše nebo taxi). Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno 55 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.