Sirene Belek Hotel

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Belek
Ubytování Sirene Belek Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 33 360 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře – vše formou bufetu. Odpolední občerstvení (12.00 - 18.00), půlnoční snack (23.30 - 00.30), alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 – 02.00), avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů. Možnost večeře jedenkrát za pobyt v à la carte restauraci (nutno objednat předem).

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, lobby, výtahy, konferenční místnost, společenská místnost, kinosál, internetový koutek, směnárna, bankomat, hlavní restaurace, 4 à la carte restaurace (tradiční turecká, italská, středomořská, brazilská), několik barů, beach bar, obchodní arkáda, kavárna, cukrárna, 2 bazény, bazén se skluzavkami, dětský bazén, terasa na slunění (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), krytý bazén, wellness, kadeřnictví, diskotéka, miniklub. Hotel také zajišťuje služby praní prádla, čištění a žehlení (vše za poplatek).UbytováníStandard Junior Suite disponuje vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, centrální klimatizací, telefonem, TV-SAT, Wi-Fi, trezorem, minibarem a balkonem nebo terasou. Možnost ubytování v pokojích Superior Deluxe, Suite Standard nebo v nových vilkách a suitách Bohemia pro vícečlenné rodiny - ceny na vyžádání.Sport a zábavaHotel nabízí 7 tenisových kurtů (osvětlení a vybavení za poplatek), 2 hřiště na padel tenis, elektronické hry, stolní tenis, šipky, kulečník, fitness, plážový volejbal, vodní sporty na pláži (za poplatek). V blízkosti je 18 jamkové golfové hřiště PGA Sultan. Lázeňské centrum nabízí krytý vyhřívaný bazén, jacuzzi, masáže, saunu, parní lázeň, turecké lázně, salón krásy, kosmetické procedury (vše za poplatek). Miniklub (4-12 let), animační programy, zábavné večerní programy.

Popis lokality ubytování

PolohaRozsáhlý hotelový komplex se rozprostírá v krásné udržované zahradě a skládá se z hlavní šestipatrové budovy a několika dvou a třípatrových vil. V roce 2023 zde byly nově postaveny vily a suity Bohemia, některé s vlastním bazénem. Hotel leží cca 4 km od centra Beleku, kde se nacházejí nákupní a zábavní možnosti. Belek je znám především profesionálními golfovými hřišti, proto je označován mekkou golfistů. Další výhodou tohoto letoviska jsou dlouhé pláže s jemným zlatavým pískem, jako dělané pro večerní procházky. Píšečná pláž (při vstupu do moře jsou oblázky) je v bezprostřední blízkosti hotelu (lehátka, slunečníky a osušky zdarma).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.