Vonresort Elite

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Název ubytování Vonresort Elite
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 27 720 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Pozdní snídaně, občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodin, avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů a restaurací. Možnost večeře jedenkrát za pobyt v à la carte restauraci (nutno objednat předem).

Popis ubytování

VybaveníK vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, výtahy a lobby barem, hlavní restaurace s venkovní terasou a barem, 4 a´la carte restaurace, několik barů, diskotéka, internetová kavárna (za poplatek), obchody a kadeřnictví, Wi-Fi ve všech veřejných prostorách zdarma. Ve venkovním areálu se nachází velký sladkovodní bazén se sluneční terasou a pool barem, relaxační bazén a aquapark s tobogány v sesterském hotelu Vonresort Golden Beach, dětský bazén a dětské hřiště. Plážový bar na pláži. Slunečníky, lehátka, osušky a podložky zdarma u bazénu a na pláži.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (31 m²) disponují vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, TV-SAT, Wi-Fi, klimatizací, trezorem, minibarem (doplňován 1 x denně nealkoholickými nápoji a vodou), zařízením na přípravu kávy a čaje, hudebním kanálem a balkonem. Dále je možnost ubytování v pokojích typu Superior (36 m²) nebo v pokojích s poschoďovou postelí (2 dospělí + 1 dítě nebo 3 dospělí + 1 dítě) – ceny na vyžádání.Sport a zábavaAnimační programy pro děti i dospělé, sportovní aktivity během dne, pilates, aqua-aerobic, basketbal, plážový volejbal, vodní sporty na pláži, stolní tenis, dětské hřiště, fitness centrum, sauna, hry a soutěže pro děti i dospělé, večerní programy vedené profesionálními tanečníky. Aquapark se 13 skluzavkami - 9 skluzavek pro dospělé a 4 skluzavky pro děti v sousedním hotelu Vonresort Golden Beach (zdarma). Turecké lázně, masáže (za poplatek). Kulečník, elektronické hry, služby wellness centra – vše za poplatek

Popis lokality ubytování

PolohaHotelový komplex se nachází v krásné zahradě v areálu sesterského hotelu Vonresort Golden Coast, jehož některá zařízení mohou být sdílena. Je přímo u krásné písečné pláže (lehátka a slunečníky zdarma). Do města Side s mnoha nákupními a zábavními možnostmi je to cca 12 km a do Colakli cca 4 km. Možnost spojení minibusem.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.