Vonresort Golden Beach

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Název ubytování Vonresort Golden Beach
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 25 320 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Občerstvení během celého dne (24 hodin denně) lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníK hotelu patří vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace a‘la carte (asijská, turecká, italská, rybí, steak-house) – za poplatek, nutná rezervace, několik barů (Ceria Lobby Bar, Petunia Bar, Lilium Pool Bar, AquaPark Bar, plážový bar, Wi-Fi připojení v lobby a na recepci zdarma, bazén, dětský bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský klub. Aquapark s tobogány (aquapark zahrnuje 13 skluzavek - 9 skluzavek pro dospělé a 4 skluzavky pro děti). Tento Aquapark mohou využívat i hosté sousedních hotelů Vonresort Golden Coast a Vonresort Elite.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou, WC, vysoušeč vlasů, telefon, trezor (zdarma), minibar (denně doplňován vodou), klimatizaci, TV-SAT, Wi-Fi, balkon nebo terasu. Možnost ubytování v rodinných pokojích (až 4 dospělé osoby) nebo v pokojích typu Family Suite (pro až 6 osob). Cena na vyžádání.Sport a zábavaHotel organizuje bohaté animační a večerní programy pro děti i dospělé a taneční párty na mole. K aktivnímu odpočinku slouží stolní tenis, šipky, volejbal na pláži, boccia, billiár, vodní sporty na pláži. Hotel se zaměřuje především na rodiny s dětmi. V rozlehlém areálu plném zeleně je zaveden shuttle bus pláž. Dále je zde sauna, turecké lázně a masáže (za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaTento resort je jedním ze tří sesterských hotelů Vonresort (Vonresort Golden Coast , Vonresort Elite a Vonresort Golden Beach). Nachází se v letovisku Colakli. Široká písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 250 metrů (lehátka a slunečníky zdarma). Můžete k ní dojít přes sousední hotel Vonresort Golden Coast, který je od pláže oddělen pouze pobřežní promenádou. Historické město Side se spoustou památek, obchodů a restaurací je vzdáleno cca 12 km. Vzdálenost od letiště v Antalyi je cca 55 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.