Xperia Saray Beach

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Turecká riviéra, Alanya
Název ubytování Xperia Saray Beach
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 16 232 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníHotel se nachází v centru Alanye, v blízkosti mnoha obchodů, restaurací a barů. Centrum města s pevností a přístavem se nachází na skalnatém výběžku vzdáleném cca 1 km. Letiště v Antalyi je vzdáleno cca 125 km.PlážJako jeden z mála hotelů se nachází přímo u široké, písečné a bezpochyby nejkrásnější pláže Turecké riviéry - Kleopatřině pláži. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici zdarma.K dispozici pro hostyRecepce 24h, výtah, lobby, hlavní restaurace, 1 restaurace a'la carte servírující pokrmy mezinárodní kuchyně, 3 bary: Restaurant Bar, Pool Bar, Beach Bar. Navíc: bazén, brouzdaliště pro děti, lehátka a slunečníky u bazénu a na pláži - zdarma. Plážové osušky - zdarma (záloha cca 10/EUR/osuška). Za poplatek: obchod, wellness centrum, kadeřnictví.

 InternetV areálu celého hotelu Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.

 CateringAll Inclusive: snídaně (08:00-10:00), pozdní snídaně (10:00-10:30), oběd (12:30-14:00), večeře (19:00-21:00) formou bohatého bufetu v hlavní restauraci, káva, čaj a zákusky (10:00-18:00). Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje v lobby baru, baru na terase a baru u bazénu (10:00-23:00). Za příplatek: čerstvě vymačkané džusy, zmrzlina, turecká káva, dovážené alkoholické nápoje a nápoje po 23:00.Sportovní a animační programHotel organizuje animace ve verzi soft - denní a večerní animační program, např.: představení, živou hudbu a 1× týdně turecký večer. Navíc: plážový volejbal, stolní tenis, šipky, šachy. Za poplatek: wellness centrum, sauna, vodní sporty na pláži.Webové stránkywww.xperia.com.trMístní kategorie****Podle našeho názoruVynikající poloha u krásné Kleopatřiny pláže a v blízkosti bohatého nočního života, který Alanya nabízí. Elegantní a moderní hotel s velmi dobrým hodnocením. Doporučujeme pro ty, kteří hledají zábavu a rodinám se staršími dětmi.

 UmiestnenieHotel se nachází v centru města Alanya, v blízkosti mnoha obchodů, restaurací a barů. Do centra města se skalními výbežkom, pevnosťou a jachtovým přístavom je to přibližně 1 km. Do letoviska Antalya cca 125 km..Webová lokalitawww.xperia.com.trŠportový a animačný programV hoteli prebieha jemná animácia - denný a večerný program, ktorý zahŕňa: predstavenia, živú hudbu a turecký večer 1 x týždenne. Také: plážový volejbal, stolní tenis, šípky, šach. Za poplatok: wellness centrum, sauna, vodní sporty na pláži..StravovanieAll Inclusive: raňajky (08:00-10:00), oběd (12:30-14:00), večeře (19:00-21:00) formou bohatého bufetu v hlavní restauraci, občerstvení (11:00-18:00), noční občerstvení (23:00-24:00). Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje v lobby bare, bare na terase a bare pri bazéne (10:00-24:00). Za poplatok: čerstvo vylisované džúsy, zmrzlina, turecká káva, importované alkoholické nápoje a nápoje po 24:00..Miestna kategória****K dispozícii pre hostí24-hodinová recepce, výtah, lobby, hlavní restaurace, 1 restaurace a'la carte s mezinárodní kuchyní, 3 bary: Restaurant Bar, Pool Bar, Beach Bar. Dále: bazén, dětské brodítko, bezplatné ležadlá a slunečníky při bazénech a na pláži. Osušky na koupání - zdarma (záloha cca 10/EUR/ osuška). Za poplatok: obchod, koupelné centrum, kaderníctvo..Podľa nášho názoruVynikajúca poloha na krásnej pláži Kleopatra a v blízkosti bohatého nočného života, který Alanya ponúka. Elegantní a moderní hotel s velmi dobrým hodnocením. Odporúčame pre tých, ktorí hľadajú zábavu, a pre rodiny so staršími deťmi..



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.