Prodloužený víkend New York a Washington D.C.

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita USA, New York
Název ubytování Prodloužený víkend New York a Washington D.C.
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem za 49 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

DEN: odlet z Prahy do New Yorku. Po odbavení na letišti transfer do hotelu. Ubytování na Manhattanu. Dle letového řádu procházka s průvodcem nebo individuální volno, nocleh.
DEN: Dopoledne procházka po New Yorku s průvodcem, se kterým se dostanete i tam, kam chodí rádi Neworčané. Poznáte nejen místní kulturu, zajímavá místa, ale i gastronomii. Během zájezdu zažijete jistě mnoho zážitků, které vás budou motivovat k opětovnému návratu do tohoto jedinečného místa. Zažijete možnost seznámit se více s touto metropolí – Manhattan, centrum hudby a umění, slavná Broadway, Wall Street, Chinatown a Pátá Avenue. Odpoledne až večer individuální návštěva Empire State Building, odkud je nejkrásnější pohled na rozzářený Manhattan. Nocleh.
DEN: Ráno výlet k soše Svobody, eventuálně projížďka lodí kolem Manhattanu. Individuální program, možnost fakultativních výletů. Nocleh.
DEN: Celodenní výlet do hlavního města USA Washingtonu D.C. Ráno přesun na nádraží, přejezd do centra města. Dopoledne prohlídka hlavních památek – sídlo prezidenta USA Bílý dům, americký Kongres, Kapitol, prezidentské památníky – Lincolnův a Washingtonuv. Odpoledne volno na vlastní poznání této majestátní metropole. Pozdní odpoledne návrat vlakem zpět do New Yorku.
DEN: Dle letového řádu transfer na letiště a odlet zpět do ČR.
DEN: Přílet do Prahy.



Tipy na výlet v okolí

   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.